Take a fresh look at your lifestyle.

Jovičić uhapšen, jer je podržao Stefanovića! VUČIĆ NE OPRAŠTA NEPOSLUŠNOST…

Tajmig hapšenja Jovičića je mnogima bio sumnjiv, a kako kažu dobro obavešteni izvori unutar SNS Jovičić je uhapšen baš u ovom trenutku, jer se nedavno usprotivio struju Aleksandra Vučića protiv Nebojše Stefanovića. Iako se naknadno pokajao i podržao Vučića, očito da mu nije oprošteno.

Sinoć je odjeknula vest da je uhapšen predsednik opštine Palilula i nekadašnji predsednik omladine, kao i šef odborničke grupe u gradu Beogradu SNS Aleksandar Jovičić zbog navodne trgovine uticajem na osnovu koje, kako se navodi, je protivpravno prisvojio gotovo 30 miliona dinara.

Mnogi se pitaju zašto baš Jovičić, nije kao da samo on iz redova naprednjaka učestvuje u mutnim radnjama. Odgovor se krije u tome što se pomenuti oštro suprotstavio Aleksandru Vučiću na sednici SNS kada je ovaj najavio dolazak Šapića u stranku.

Mladi prvoborac naprednjaka, koji se u stranci nalazi od njenog osnivanja, uhapšen je u večernjim satima. Osim njega, uhapšeno je još sedam osoba, a svi oni se sumnjiče da su nezakonitim postupanjem omogućile izvođenje nelegalnih građevinskih radova na teritoriji Opštine Palilula.

Da divlje gradnje ima i van Palilule (uzmimo Zvezdaru za primer) znaju svi malo upućeniji Beograđani, pa se javnost s pravom zapitala zašto baš Aleksandar Jovičić da bude taj na kome će Vučić da pokaže primer? Odgovor se krije u tome što se predsednik opštine Palilula, inače Stefanovićev kadar, pobunio na sednici naprednjaka protiv utapanja stranke SPAS Aleksandra Šapića u SNS.

Osim toga, Jovičić je u sve češćem sukobu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem…

Jovičić nije želeo da bivši kadar Demokratske stranke uđe u SNS i vršlja po Beogradu, što bi ugrozilo i njegovu funkciju. Iako je glasao za smenu svog mentora Nebojše Stefanovića, nepoverenje prema Stefanovićevim kadrovima očigledno je veliko.

Naprednjake je iznenadilo kako je “mali” Stefanovićev imao hrabrosti da pred svima iznese stav koji većina zastupa – protiv Šapića.

Kada se uzme u obzir da se usudio suprotstaviti vrhovnom vođi, nije ni čudo što je završio s lisicama na rukama. Vučić je time pokazao kako će se ophoditi prema drugima koji pokušaju da dovedu njegov autoritet u pitanje.

Izvor: Direktno.rs/Newsflash.rs

MA KAKVA ANTI-KORUPCIJA: Jovičić uhapšen, jer je podržao Stefanovića! VUČIĆ NE OPRAŠTA NEPOSLUŠNOST… sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com