Take a fresh look at your lifestyle.

Jeremić: Četiristo miliona “Milenijum timu” bez tendera za posao od nedelju dana…

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Zrenjaninu da je kompanija “Milenijum tim” od lokalnih vlasti dobila 400 miliona dinara za razminiranje prostora na kome se gradi fabrika Linglong u ovom gradu.

„Milenijum” tim je iz budžeta dobio novac da bi očistio zemljište od eksplozivnih ostataka rata. “Milenijum tim” je taj posao, za koji nema nikakve posebne stručne reference, po izjavama svedoka, obavljao manje od sedam dana, jedva da su zakopali par centimetara zemlje. To znači da su zarađivali nekoliko miliona dinara na sat“, rekao je Jeremić za KTV Zrenjanin.

Jeremić je postavio nekoliko pitanja kompaniji “Milenijum tim”, ali i zvaničnicima Grada Zrenjanina.

„Da li je bilo tendera za ovaj posao? Ko je odobrio ovaj projekat? Ko je napravio procenu vrednosti? Gde je završio taj novac? To je novac iz budžeta, novac svih nas“, upitao je Jeremić.

On je istakao da će Narodna stranka nastaviti da razotkriva poslove “Milenijum tima”, „jedne od najorganizovanijih platformi za isisavanje novca iz državnog budžeta“.

„Nastavićemo da postavljamo pitanja kako “Milenijum timu” tako i državnim organima i lokalnoj samoupravi, kao i svim ostalim institucijama sa kojima “Milenijum tim” radi i prihoduje astronomske cifre“ poručio je Jeremić.

Jeremić: Četiristo miliona “Milenijum timu” bez tendera za posao od nedelju dana

Izvor: Narodna stranka

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com