Take a fresh look at your lifestyle.

Jasmina Vasović kandidat za ministarku pravde!? Nagrada za kontraverze s Vučićem

Vrhovni vođa rešio je da, ako SNS pobedi na izborima, nagradi i svoje bliske prijatelje iz nesuđene mu pravničke profesije. Tako će novi kandidat za ministarku pravde biti Jasmina Vasović!

Ukoliko SNS pobedi na izborima, sadašnjoj predsednici Vrhovnog kasacionog suda Jasmini Vasović smeši se fotelja ministarke pravde. U naprednjačkim krugovima se šuška da trenutna ministarka Maja Popović nije saradljiva, te će Vučić nagraditi svoju dugogodišnju drugaricu.

Ovo i ne čudi, jer Vasović je Vučiću tokom svoje karijere učinila dosta usluga. Ona je sudija koja je pravosnažno oslobodila Stanka Subotića Caneta za šverc cigareta, a gospodara severa Kosova Zvonka Veselinovića za prevaru.

Vrtoglavi uspon po Vučićevom nalogu dolazi zbog prijateljstva sa tadašnjim šefom BIA Aleksandrom Đorđevićem, kada Vasović postaje prvi i jedini sudija Višeg suda koji je ispitivao za polaganje pravosudnog ispita, a zatim prelazi u Apelacioni sud.

Kao sudija Apelacionog suda pravosnažno je potvrdila oslobađajuću presudu Zvonku Veselinoviću za prevaru i protivpravno prisvajanje 32 kamiona u vlasništvu Hipo Alpe Adria lizinga.

Ipak, najveći skandal, ali i najveću uslugu Aleksandru Vučiću napravila je kad je u najkraćem, nikad zabeleženom roku, kao član veća potvrdila šokantnu oslobađajuću presudu Stanku Subotiću Canetu za šverc cigareta.

Jasmina Vasović kandidat za ministarku pravde!? Nagrada za kontraverze s Vučićem

Izvor: Srbin info

Mi smo nezavisni i nestranački info portal.

Podržite naš rad!

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: