Take a fresh look at your lifestyle.

IZJAVA predsednika DJB Saše Radulovića o bojkotu izbora u Kruševcu…


Dosta je bilo – „Bojkot izbora nije cilj sam po sebi. To je samo najbolji način da se izborimo za fer i slobodne izbore.

Međutim, da bi on imao uspeha i dobio podršku glasača, zahtevi moraju biti realni, kampanja ozbiljna i u bojkotu mora da učestvuje cela opozicija. A kada kažem opozicija, mislim na SzS, PSG i DJB. Učešće kvazi-opozicije koju vlast organizuje, finansira, promoviše i podržava nije nepohodno.

Tragično bi bilo da na primer Sergej Trifunović posluša EU i okrene leđa bojkotu, uđe u skupštinu i time da legitimitet nepoštenim izborima. Ne želimo da verujemo da će se to desiti. Da je EU iskrena u svojoj proklamovanoj želji da se u Srbiji uspostave fer izborni uslovi, umesto razbijanja opozicije i konstantnog slanja poruka “da Srbija ide u dobrom pravcu”, iskoristili svoj neupitan uticaj na vlast u Srbiji da je natera da uspostavi demokratske standarde.

Očigledno je da EU direktno podržava Vučića i da je demokratski standardi ne interesuju, već poslušnost vlasti što od SNS-a i dobija.“

Predsednik #DJBSaša Radulović u Kruševcu o bojkotu izbora 👇

IZJAVA predsednika DJB SAŠE RADULOVIĆA o bojkotu izbora u Kruševcu – Dosta je bilo

Tokom posete Kruševcu i razgovora sa građanima, simpatizerima i članovima gradskog odbora, predsednik DJB Saša Radulović odgovarao je na mnogobrojna pitanja o pred…

Izvor: Dosta je bilo