Take a fresh look at your lifestyle.

ISTRAŽIVANJE: Jedan opozicionar ima najbolji rejting među kandidatima za predsednika

Od trenutnih kandidata za predsednika Srbije, najbolji rejting među izivačima Aleksandra Vučića ima lider Dveri Boško Obradović, pokazuje poslednje ispitivanje javnog mnjenja u Srbiji.

Prema rezultatima nezavisnog istraživanja u koje je uvid imala redakcija „Srbin info“, Obradović ima podršku nešto manje od 9 odsto glasača, dok lider SNS može da računa na oko 33 odsto glasova na izborima.

Posle predsednika Dveri, najviše ispitanika je navelo da bi na mestu predsednika Srbije volelo da vidi dr Branimira Nestorovića (4,1%), Saša Radulović i Milica Đurđević Stamenkovski su na oko tro procenta, a ispod tri – Ivica Dačić i bivši predsdednik Boris Tadić.

Iako je do izbora ostalo malo više od dva i po meseca, još je nejasno ko će se sve kandidovati na predsedničkim izborima, a čak je i sam Aleksandar Vučić sinoć izjavio da još nije prelomio da li će ponovo učestvovati u trci za prvog čoveka države ili će biti samo nosilac liste za parlament.

Takođe, deo opozicije koju čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Skupština slobodne Srbije, još nisu objavili ime kandidata, a očekuje se da to bude uticajna, nestrančka ličnost.

ISTRAŽIVANJE: Jedan opozicionar ima najbolji rejting među kandidatima za predsednika

Izvor: Srbin info

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: