Take a fresh look at your lifestyle.

IP adresa na koju su se kačile mašine za brojanje glasova u Americi nalazi se u zgradi gde su kancelarije TV Nova S i Sport klub, u vlasništvu kompanije SBB…

Mašine Dominion Voting Systems koje su bile sredstvo za izbornu prevaru, odbijene su u Teksasu, jer nisu bezbedne. Jedan od razloga je i što se konektuje na internet. Softver za mašine je napisan u Srbiji (https://twitter.com/realDonaldT…/status/1328152466752491526…).

Da bi se otkrila cela mreža kako su pokrali izbore u Americi, važna karika je penzionisani general Dejvid Petreus, čovek Džordža Soroša.

U izbornoj noći prekinuto je brojanje u Mičigenu, Arizoni, Nevadi, Vinskonstnu, Džordžiji i Pensilvaniji. U svim državama koriste se mašine Dominion Voting System. I sve su se kačile na internet, na IP adresu u Beogradu, odakle su milioni Trampovih glasova prebačeni Bajdenu.

IP adresa se nalazi u zgradi gde korporativne kancelarije televizije Nova S i Sport klub, u vlasništvu kompanije SBB. Intenet koji koristi ta IP adresa je mreže SBB. Vlasnik kompanije SBB – Serbia Broadband je fond KKR na čijem čelu je Dejvid Petreus.

Petreus i Soroš imaju više zajedničkih kompanija – SBB, KKR, Junajted grupa, Move.on. Jasno je ko je i od Srba upetljan. Da li vam je sve ovo poznato? Moj tekst to objašnjava 👇
https://srbin.info/…/srdjan-nogo-srpski-softver-i-izborna-…/

Izvor: Srdjan Nogo

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com