Take a fresh look at your lifestyle.

HRABRI PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA: Dokazao da su Kisićeva i Radojičić muljatori koji ruše ugled lekarske profesije!

Kisić Tepavčević je svojim ČINJENJEM nanela veliku štetu ugledu lekara i profesora Medicinskog fakulteta, a Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, naneo je još veću štetu svojim NEČINJENJEM – napisao je poznati psihijatar i profesor na Medicinskom fakultetu, Ljubomir Erić, kritički se osvrćući na svoje kolege profesore Medicinskog fakulteta koji su kardinalno prekršili Hipokratovu zakletvu i narušili ugled lekarske profesije.

Fejsbuk status profesora Erića koji je ujedno autor više od stotinu stručnih i naučnih radova i knjiga, objavljujemo u celini:

– Kao jedan od najstarijih živih lekara, profesora Medicinskog fakulteta, doživljavam kao obavezu da se kritički osvrnem na one kolege profesore Medicinskog fakulteta koji su kardinalno prekršili Hipokratovu zakletvu i narušili ugled lekarske profesije.

Pored prof. dr Darije Kisić Tepavčević, koja je svojim ČINJENJEM nanela veliku štetu ugledu lekara i profesora Medicinskog fakulteta, drugi jedan profesor Medicinskog fakulteta, Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, naneo je još veću štetu svojim NEČINJENJEM. Prvo što je uradio, a za svaku je osudu, je to što je svoj ugled, ime i zvanje ponudio za trgovinu sa partijom na vlasti. SVAKO NORMALNO DRUŠTVO MORALO JE DA IZGRADI NOVU DEČJU KLINIKU!

Normalno je bilo da takva osoba od poverenja i talenata, dobije izbore i pomogne svojoj partiji da osvoji vlast u Beogradu. Šta se posle desilo? Izabrani gradonačelnik je sve svoje prerogative vlasti ustupio svome zameniku, osobi čiji kvaliteti ne dosežu ni približno onome što se od profesora, kao istaknutog lekara i očekivalo.

Pitam se kako je to mogao da učini sa moralnog stanovišta? Kako je mirno gledao kako neko u njegovo ime devastira grad i menja mu fizionomiju, a da ni prstom ne makne i kaže – to više ne mogu da dopustim, prekinite sa tim ili ću dati ostavku. To nije učinio.

Da sada ne nabrajam šta je sve prećutao, sramota za jednog kvalitetnog lekara, koji i dalje uživa stručni ugled kod svojih kolega. Ali, vrhunac je to što je dopustio svome zameniku da organizuje doček Nove 2022. godine pred zgradom skupštine koja je odslikala dušu i um zamenika, a Beograd srozala na samo dno psihologije zabave – zaključio je Ljubomir Erić.

Izvor Slavija info

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: