Take a fresh look at your lifestyle.

Glas za POKS/DSS je glas za vlast baš kao što je 2018. glas za Šapića bio glas sa Vučića…

POKS je projekat vlasti. DSS je do juče bio negde između vlasti i opozicije. Od juče je na žalost rezerva vlasti za Bg izbore. Šapić je rezerva iz 2018. koja je ušla u igru za 2021.

2018. Aleksandar Šapić je prevario 73,425 Beograđana, njih
9%, koji su glasali za njega, verujući da je prava opozicija i da neće ući u koaliciju sa SNS-om.

2018. nam niste verovali kada smo vam to govorili u kampanji. Nadam se da nećete ponoviti istu grešku sa POKS/DSS 2021. Da ne bude da vam niko nije rekao.

Na narednim izborima, ako SNS-u bude trebalo, POKS/DSS će biti deo vlasti. Glas za njih je glas za vlast baš kao što je 2018. glas za Šapića bio glas sa Vučića.

Izvinjavam se svima koji istinski veruju u POKS i DSS što moram da rušim sneška. Nije do vas i niste vi krivi. I nama je žao, kao i vama.

Ist möglicherweise ein Twitter-Screenshot von 1 Person und TextIst möglicherweise ein Twitter-Screenshot von eine oder mehrere Personen, Personen, die stehen und Text „PTC BecTi RTS Vesti @RTS_Vesti POKS i DSS formirali koaliciju NADA za buduće izbore >> rts.rs/page/stories/c... #rtsvesti HAJA HaAa HaAa W HaAa HaAa HaAa HaAa HauioHalHo AemoKpaTcKa alTepHaTiBa HaAa HaAa HaAa HaAa 3:17 PM May 6, 2021 Twitter Web App“

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com