Take a fresh look at your lifestyle.

Frilenseri sutra izlaze na protest, Pogačar ispao iz igre! NE PRIZNAJEMO REKETAŠKI ZAKON…

Demonstracije su najavljene za 23. april sa početkom u devet časova pred Skupštinom Srbije u Beogradu, a skupu se priključuju i nezadovoljni frilenseri čije je poverenje proneverio Miran Pogačar nakon sinoćnog iznenadnog potpisivanja dila sa Vladom.

Glavni cilj protesta GŠ je predaja zahteva državnim organima i traženje hitne reakcije istih. Organizatori traže raspuštanje Skupštine i Kriznog štaba, ostavke sudija Ustavnog suda kao i Zagorke Dolovac, zahtevi su Generalnog štrajka, a sada će jedna od tema i biti i “reket frilanserima”.

Iz ove organizacije ističu da posle dugogodišnjeg čekanja na organizovanje bilo koga ili bilo kako, posle niza propalih protesta koji su iskorišćeni manje više od strane vlasti ili opozicije, građani Republike Srbije su odlučili, da se samoorganizuju u jedan Generalni štrajk i daju otkaze svima koji ih iskorišćavaju i obmanjuju dugi niz godina.

– Svesni situacije koja nas je udružila, smatramo da kao građani imamo pravo da sebe artikulišemo kao aktivne donosioce odluka koje su vezane za naš život, prava i obaveze.

Smatramo da smo svojom dosadašnjom podrškom raznim političkim opcijama ili ćutanjem, doprineli situaciji u kojoj se nalazimo. Iz tog razloga smo se organizovali i pokrenuli Generalni štrajk – saopštili su iz GŠ.

Dolaze i frilanseri

Radnici na internetu, traže da im se vrati novac od članarine i pozivaju na nastavak protesta.

Jedan od organizatora Generalnog štrajka Nemanja Petrović, pozvao je nezadovoljne firlensere da se priključe protestu.

“Oni koji su pregovarali su očito izneverili poverenje radnika na internetu, ali to nije kraj ove borbe. Oni koji pristaju na njihove enormmne poreze neka ih plate, ali ubedljiva većina će izaći na Generalni štrajk” rekao je Petrović.

“Novi zakon ne donosi ništa korisno, samo otežava život onom delu naroda koji je uspeo sam da se zaposli” naglasio je Nemanja Petrović.

Frilanseri: Miran je izdao na pregovorima

Ovako su radnici sa interneta komentarisali odluku Pogačara:

-Sramota!!!

-Izdaja!!!

-Miran izdajnik

-Trla baba lan…

-Promenite naziv organizacije u UPFS!

-Vratite mi pare od clanarine!!! Sta je bilo sa onim da cemo sve zajedno odluciti i staviti na glasanje clanovima udruzenja???

SO.info/Newsflash

(FOTO) Frilenseri sutra izlaze na protest, Pogačar ispao iz igre! NE PRIZNAJEMO REKETAŠKI ZAKON… sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com