Take a fresh look at your lifestyle.

(FOTO) Stamenković: 44% svih koji su glasali u drugom krugu glasalo je van BM, a 12% onih koji su došli na BM je – slepo…

Nakon parlamentarnih izbora 2016. godine, DJB se izborio za to da Republička izborna komisija (RIK) na svom sajtu nakon izbora objavi sve zapisnike sa svih biračkih mesta.

Zahvaljujući tome, danas je toliko lako pronaći dokaze da su zapisnici FALSIFIKOVANI, da je to prosto zastrašujuće.

Pogledajte ovaj primer, sa ponovljenih izbora 1. jula na biračkom mestu 44 u Pančevu. Navodno je 321 lice, tj. čak 44% svih onih koji su glasali, glasalo izvan biračkog mesta. Od onih koji su na biračko mesto došli, čak 12% je, navodno, slepo, te im je bila potrebna pomoć prilikom glasanja.

Ovo je fizički nemoguće. Birači koji su onemogućeni da dođu na biračko mesto javljaju se telefonom i ostavljaju svoje podatke do 11.00 ili do 13.00 sati na dan izbora. Tek popodne dvočlana komisija kreće da ih obilazi po kućama. Čak i da je komisija bila punih 8 sati na terenu, morala je obići jedan dom jednog birača za 90 sekundi, da bi postigla da obiđe njih 320.

Ovo nije jedini takav primer. Pogledajte na sajtu RIK-a i zapisnike za biračka mesta 46, 47 i 62 u Pančevu, kao i biračko mesto 17 u Apatinu. (https://www.rik.parlament.gov.rs/zapisnici/8799)

Nijedan medij ne izveštava o ovome. Kompletna opozicija, izuzev DJB, ćuti o ovome.

Samo mi nemojte, molim vas, spočitavati da se unapred znalo da će tako biti. Svi znamo da je već 30 godina tako, ali sad imamo i konkretne dokaze, što ranije nismo imali. Tako će biti i ubuduće, pa će se na izbore ipak ići. Opozicija koja sada ćuti, bez problema će pod istim uslovima izaći na beogradske i predsedničke izbore 2022. godine. Već dogovaraju „zajedničkog kandidata“. Licemeri.

Izvor: Branka Stamenković

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com