Take a fresh look at your lifestyle.

(FOTO) Nogo: Zvaničnici u Mičigenu su priznali da je greškom upisano 6000 Trampovih glasova Bajdenu, zbog ‘softverske greške’…

Zvaničnici u Mičigenu su priznali da je greškom upisano 6000 Trampovih glasova Bajdenu, zbog „softverske greške“. Isti softver je povezan i sa „greškama“ u Džordžiji.

Firma koja je radila glasačke uređaje koji su „greškom“ upisali Trampove glasove Bajdenu je kanadska kompanija Dominion Voting Systems, a softver se zove Dominion. Firma je deo globalističke mreže. Lobista te kompanije je pomoćnik Nensi Pelosi, lidera demokrata u Kongresu. Sa firmom je povezana i Fondacija Klinton.

Softver za glasačke mašine je pisan u SRBIJI, što je potvrdio i zastupnik predstavništva Dominion Voting Systems u Srbiji Bojan Đorđević. Samo umesto odbrane na Tviteru, bolje mu je da spremi dokaze za sud, i da se potrudi da preživi jer je nezgod svedok svojim šefovima.

Od 2005. godine pomenuta firma ima predstavništvo u Beogradu, i deo je sprovođenja globalističke agende. Kakav su softver napisali „stručnjaci“ iz beogradske kancelarije Dominiona najbolje pokazuje činjenica da je u upotrebi u svim tzv. sving državama, Mičigenu, Vinskonstnu, Minesoti, Arizoni, Pensilvaniji, Džordžiji, Nevadi. Tako je njihov softver sabrao glasove u Vinskonstnu, te je tako 49000 glasalo za republikanskog kandidata za Kongres, ali nije za Trampa, 64000 je glasalo za Bajdena ali nije za kandidata demokrata za Kongres, a 14952 birača su samo glasali za predsednika a ne i za Kongres.

Inače, softver Dominiona je tri puta odbijan u Teksasu, gde je državna komisija navela da sistem ima velike bezbedonosni probleme. Slušaćemo o ovoj firmi i njenom predstavništvu u Beogradu još.

Da Donald Tramp jako dobro zna o čemu govori kada priča o izbornoj krađi i manama izbornog sistema u SAD, potvrđuje i njegov tvit iz 2012. godine, kada je rekao da je elektorski sistem katastrofa za demokratiju. Takođe, u naredbi predsednika od 12. septembra 2018. o sankcijama za strano mešanje u američke izbore, predviđeni su sadašnji događaji.

https://www.whitehouse.gov/…/executive-order-imposing-cer…/…

„Ja, DONALD J. TRAMP, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, otkrivam da sposobnost osoba koje se nalaze, u celini ili u značajnom delu van Sjedinjenih Država, da se umešaju ili potkopaju poverenje javnosti u izbore u Sjedinjenim Državama, uključujući i putem neovlašćenih pristupa izbornoj i predizbornoj infrastrukturi ili prikrivena distribucija propagande i dezinformacija predstavlja, neobičnu i vanrednu pretnju nacionalnoj bezbednosti i spoljnoj politici Sjedinjenih Država. Iako nije bilo dokaza da je strana sila promenila ishod ili prebrojavanje glasova na bilo kojim izborima u Sjedinjenim Državama, strane sile su istorijski pokušavale da iskoriste američki slobodni i otvoreni politički sistem.“

Kao što uporno govorim, Donald Tramp je ubedljivo pobedio na izborima u Americi, sa istorijskom podrškom. Najavio sam da će pokušati da ga pokradu i sruše, ali da Tramp ostaje predsednik SAD.

Izvor: Srdjan Nogo

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com