Take a fresh look at your lifestyle.

(FOTO) Hvali Vučića i vređa opoziciju U ČITULJI…

Moždani sastavi idolopoklonika Vučićevog režima zahteva duboku psihološku analizu. Konzilijum najboljih lekara ne bi mogao da opravda pojedine postupke Vučićevih botova, a najnoviji slučaj iz čitulje objavljene u listu “Zrenjanin” prevazilazi granice svih dosadašnjih ludila. Naime, izvesni Branislav Lazić iz Botoša dao je čitulju osnivaču paravojne jedinice Srpske garde Đorđu Božoviću Giški, koji je poginuo na ratištu kod Gospića 1991. godine. Davanje čitulje je normalna stvar, ali ono što je Lazić napisao u njoj, daleko je od normalnog.

– Dragi brate Đorđe! Prođe 30 godina od kada si braneći srpstvo izgubio svoj mladi život. Za života govorio si: „Nit’ me oni zastrašiti mogu, jer Gospodu ja se molim; da će Gospod i njegova sila čuvati svakog Srbina; ovo vama jedan Srbin zbori, osim Boga ničeg se ne boji.“ – piše Lazić i nastavlja:

FOTO: Printscreen

– Šiptari pale, ruše svetinje, biju starce i srpsku decu na Kosovu, svetoj srpskoj zemlji. Da Srbije nema bez Kosova, da je Prizren zemlja Dušanova, ali neće još dugo likovati i divljati. Srbija je danas najjača u regionu, vojno, ekonomski, grade se putevi, škole, otvaraju fabrike. U školama se peva „Bože pravde“, poštuju se junaci sa Košara, svugde se vijore srpske zastave. – dodaje autor čitulje.

Sledi deo o kome drugo nego „izdajnicima iz opozicije“, Đilasu i Jeremiću, ali i o „hrabrom i mladom vladaru“ Srbije, jer autor smatra da je to prikladno za čitulju.

– Srbija je složna u većinim postoje još neki izdajnici poput Đilasa, Jeremića, Jovanovića, Draškovića, Čanka… Oni posećuju Srebrenicu, Prištinu, ali njih je šaka jada. Narod ima mladog i hrabrog vladara. Srpski narod čeka vaskresenje i sa ruskom braćom sjedinjenje. Počivaj u miru tmao gore u rajskom naselju, sa svojom majkom Milenom i ocem Gavrom. Slava ti – zaključuje se u čitulji.

Izvor Srbin info

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: