Take a fresh look at your lifestyle.

EVA NA TRAKTORU: Mlada Holanđanka digla revoluciju protiv globalista!

 3

Eva Vlardingerbrok (26) iz Amsterdama je poznato lice u Holandiji, ali i širom Evrope. Prelepa plavuša je diplomirani pravnik, novinar, politički i društveni aktivista, a pre svega žestok borac protiv svih agendi Klausa Švaba i njegovih globalista.

Danas drži govor u Hagu, na velikom protestu poljoprivrednika, kojima vlada hoće da otme dedovinu i zatvori štale pod izgovorom „zelene agende“ i klimatskih promena.

Eva je jutros rano u 5 krenula na traktoru sa kolonom poljoprivrednika, na višečasovni put do Haga, da se pridruži protestu holandskih seljaka iako je premijer Holandije najavio da će poslati vojsku u Hag da ih rastera, a juče je snimljeno kako na putu ka Hagu idu policijska oklopna vozila i vodeni topovi iz Nemačke kao pomoć za razbijanje protesta seljaka.

Evine izjave su veoma oštre, javno i glasno je od početka kritikovala kovid diktaturu i vakcine, kao i korumpirane političare, politiku naseljavanja ilegalnih migranata u Evropu, previsoke dažbine, diktatorsku kontrolu stanovništva, nametanje lgbt agende, medijski mrak i cenzuru, progon antiglobalista, uništavanje sela i izvora hrane da bi naterali narod da jede Gejtsove insekte… 

„Mi, kao narod, morali bi da znamo svaki potez naših političara u vlasti, a ne da oni znaju sve o nama i našem životu! Mi smo privatni građani, a oni su javni servis građana koji mi izdržavamo previsokim porezima. Oni nama moraju da polažu račune, a ne da nas tretiraju kao potencijalne kriminalce i kontrolišu nam svaki korak i svaku reč“, objasnila je Eva kao diplomirani pravnik.

Često naglašava da je Hrišćanka i da ovo nije samo borba za prava i slobode građana, već borba za Boga i ustanak protiv zla. Njen deda je uticajan holandski sveštenik, a otac poznati muzikolog, član orkestra Filharmonije i umetnički direktor.

Eva žestoko i svakodnevno kritikuje premijera i vladu, Soroša i Klausa Švaba, svetske sataniste i kabaliste, bila je politički aktivna u rodoljubivim pokretima, a sebe smatra društvenim aktivistom protiv globalizma.

Liberali u Holandiji bliski režimu i agendama Klausa Švaba je često vređaju, osim nadimka „antivakserka“, zovu je i „pravnicom protiv lgbt zajednice“ zbog čega je najavila tužbu protiv lgbt aktivista.

Ona podržava i Novaka Đokovića jer je ostao dosledan tome da se ne vakciniše, kako je napisala na Tviteru.

Prošle nedelje su joj botovi ugasili Tviter nalog brojnim prijavama, ali je desetine stotina hiljada Tviteraša širom sveta pisalo Elonu Masku i on je lično u komentarima uputio Evi javno izvinjenje što joj je nalog bio suspendovan po automatizmu zbog velikog broja prijava.

Što se tiče današnjeg protesta seljaka u Hagu, država pokušava da otme čak 3.000 domaćinstava, od kojih su većina u vlasništvu istih porodica nekoliko stotina godina ili decenija. Kao razlog nacionalizacije privatnog vlasništva navode samo klimatske promene.

Zatvorili su veliki broj organskih mlekara jer „krave zagađuju vazduh“, a Holandija je jedan od najvećih evropskih proizvođača mleka i mlečnih proizvoda. Eva je optužila vlast da otima narodu zemlju jer zapravo tu hoće da naseli ilegalne migrante.

Kaže da se nije uplašila pretnji režima da će poslati vojsku na njih u Hagu.

„Premijer nam je zapretio javno da će poslati vojsku na nas u Hagu da bi nas rasterali i zaplašili! Mi ne mrdamo odavde, čekamo vas sa traktorima! Nemamo šta da izgubimo, borimo se za našu zemlju i Boga! Nećete nam uzeti hranu, nećemo jesti vaše insekte! Bez seljaka, nema ni hrane“, poručila je Eva premijeru.

Izvor: Srbin info