Take a fresh look at your lifestyle.

Dveri: Zahtevati hitnu sednicu SB UN o KiM i uključiti Rusiju u rešavanje krize

Novi upad terorističkih jedinica ROSU na sever Kosova i Metohije predstavlja posledicu dosadašnje politike aktuelne vlasti prema KiM.

       Pre dolaska SNS na vlast i potpisivanja antiustavnih Briselskih sporazuma ROSU nije smela ni da priđe severu KiM. Tek nakon povlačenja naše policije, izlaska na izbore u sistemu lažne države Kosovo i ulaska „Srpske liste“ u separitističke institucije, ROSU počinje sa upadima na sever KiM. Srbi na KiM sada, nažalost, ponovo stradaju kao rezultat koalicije između SNS i albanskih separatista u Prištini. „Srpska lista“ je bila u separatističkoj vlasti ratnih zločinaca Tačija i Haradinaja, kao što je i danas – dok se puca na Srbe na severu KiM – u Kurtievoj vlasti iz koje ne izlazi bez obzira na sve. Srpski narod ponovo strada pred očima NATO, EU i drugih zapadnih prijatelja SNS-a. Gde je danas taj međunarodni ugled i uticaj naše vlasti da zaustavi novi progon Srba? Zašto još uvek ne traže ispunjenje Rezolucije 1244 SB UN koja predviđa povratak do 1000 pripadnika srpskog državnog osoblja na teritoriju AP KiM? Dokle će naša vlast praviti štetne dogovore u Briselu umesto da temu KiM vrati u SB UN?

Srpski pokret Dveri predlaže Vladi Republike Srbije da zahteva hitnu sednicu SB UN o KiM i uključenje Ruske Federacijue u rešavanje nove krize na KiM. Ako aktuelna vlast nije sposobna da zaštiti Srbe na KiM treba da podnese ostavku i skloni se.

Infoslužba Dveri

Foto: kosovo-online

Dveri: Zahtevati hitnu sednicu SB UN o KiM i uključiti Rusiju u rešavanje krize

Izvor: Srpski pokret DVERI

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: