Take a fresh look at your lifestyle.

Dveri: Srpski pokret Dveri se zahvaljuje Pokretu za Leskovac na dosadašnjoj saradnji

Srpski pokret Dveri se zahvaljuje Pokretu za Leskovac na dosadašnjoj saradnji i želi im svako dobro u daljem samostalnom radu na lokalnoj političkoj sceni u Leskovcu.

Potpuno je razumljivo da ako nečim nisu zadovoljni u saradnji sa Dverima i misle da umeju i mogu bolje samostalnim putem — da to i probaju. Takođe je logično da će sa njima krenuti i deo dosadašnjih članova Pokreta za Leskovac koji misle da je taj put ispravan. To, međutim, nema nikakve veze sa Srpskim pokretom Dveri koji nastavlja svoj put i nada se budućoj saradnji sa Pokretom za Leskovac ako ostanu na opozicionoj strani. Bilo bi nam ispod časti da bilo šta drugo komentarišemo o ljudima sa kojima smo do sada sarađivali. Razlozi za njihov odlazak svakako nisu u politici Dveri koja se nije menjala od osnivanja našeg Pokreta već u njihovim ličnim ambicijama i planovima, na šta svakako imaju pravo, ali to onda ne bi trebalo vezivati za Dveri. Ovo nije vreme za bilo kakve podele unutar opozicije već za saradnju na smeni aktuelne nedemokratske i kriminalne vlasti.

Srpski pokret Dveri ostaje posvećen toj misiji i poziva građane da nam se priključe u pripremama za nastupajuće izbore na svim nivoima kao jednoj od najaktivnijih opozicionih političkih organizacija u Srbiji.

Informativna služba Dveri: Srpski pokret Dveri se zahvaljuje Pokretu za Leskovac na dosadašnjoj saradnji

Izvor: Srpski pokret DVERI

Mi smo nezavisni i nestranački info portal.

Podržite naš rad!

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: