Take a fresh look at your lifestyle.

Dveri Aranđelovac: Opštinska SNS vlast dodelila posao asfaltiranja ulica krajnje sumnjivoj firmi iz Preševa…

Opština Aranđelovac, kojom kao i u ostatku Srbije, rukovode SNS i SPS, dodelila je posao asfaltiranja ulica u gradu firmi „Saba Belča“ iz Preševa, čiji su vlasnik i direktor hapšeni 2018. i 2020. godine.

Vlasnik ove firme, Sabedin Etemi uhapšen je 2018. godine zbog finansijskih malverzacija, dok je direktor iste firme uhapšen prošle, 2020. godine, i to zbog optužbi da je ova firma prilikom izgradnje puta ugrađivala asfalt lošijeg kvaliteta od onog propisanog ugovora.

 

Takođe, pojedini i to prorežimski mediji pisali su da je Sabedin Etemi sponzorisao terorističke OVK i OVPBM, što baca posebnu mrlju na ceo ovaj posao.

 

Dakle, opštinska vlast SNS-a i SPS-a na čelu sa predsednikom opštine Bojanom Radovićem i narodnim poslanikom koji se faktički pita za sve poslove u gradu Milosavom Mikicom Milojevićem, je firmi sa takvom istorijom poslovanja dodelila posao asfaltiranja ulica u Aranđelovcu u iznosu od preko 46 miliona dinara, što smatramo prvorazrednim skandalom. Naravno, u posao su umešane i naprednjačke firme iz Aranđelovca „Arbag d.o.o.“ i „Granit Bukovik d.o.o.“ koje su zajedno sa ovom firmom iz Preševa dobile taj posao.

Ovom prilikom obećavamo Aranđelovčanima da ćemo, po padu ove korumpirane vlasti, ispitati sve sumnjive poslove, a da će protiv odgovornih biti podnete krivične prijave i da će odgovarati za učinjene malverzacije.

Konferenciju za medije ovim povodom možete pogledati ovde:

Dveri Aranđelovac: Opštinska SNS vlast dodelila posao asfaltiranja ulica krajnje sumnjivoj firmi iz Preševa

Izvor: Srpski pokret DVERI

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: