Take a fresh look at your lifestyle.

DRAMATIČNA PORUKA JURIĆA: Ako završim u Dunavu kao Cvijan, znajte da se nisam sam ubio!

Igor Jurić zabrinut za svoju bezbednost.

“Nemam nikakvih suicidnih misli, da znate ako završim u Dunavu, nisam skočio sam”, rekao je Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić“.

„Redovno proveravam svoj auto, da znate da nemam problema sa zdravljem i da ako se uopšte tako nešto desi da znate da to nije bila moja iskrena namera“, rekao je Jurić.

Na pitanje Olje Bećković zašto mu to sada pada na pamet, Jurić je rekao da ima potrebu da to javno izgovori i da želi da to ljudi znaju.

„Ja se apsolutno ne plašim, samo želim da se zna da ništa nažao sebi neću učiniti i ako dođe do nečega da znate samo da Igor to nije namerno uradio jer će možda neki tabloidi pisati da je baš nekom pričao da želi da se ubije“, rekao je on.

Samo želim da se zna da Igor Jurić nema nijednu suicidnu misao i da nikada neće učiniti nešto sebi nažao zato što nije kukavica, rekao je Jurić.

„Ovo svedočenje Igora Jurića je moj utisak u kakvoj zemlji živimo“, rekla je vidno zaprepašćena Sanda Rašković Ivić koja je, takođe, bila gost emisije.

Jurić je u večerašnjem „Utisku nedelje“ izneo detalje o tome šta je prošle godine u Tužilaštvu, ali i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću i načelniku UKP-a Dejanu Kovačeviću govorio o političaru pedofilu.

Izvor: Nova

DRAMATIČNA PORUKA JURIĆA: Ako završim u Dunavu kao Cvijan, znajte da se nisam sam ubio!  News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com