Take a fresh look at your lifestyle.

Do pomirenja u regionu će doći kada svi zajedno skinemo kolonizatora sa grbače koji nas okreće jedne protiv drugih, koji nam je potpalio ratove, falsifikovao istoriju…

U Srebrenici je počinjen strašan zločin i mrlja je na licu mog naroda i svih naših žrtava od Jasenovca do danas. Priča o „genocidu“ je politički projekat kolonizatora. Broj žrtava je naduvan.

„Oni koji koriste termin genocid imaju loše namere“ – Gideon Gajf

U periodu od 1992 – 1995 u celom regionu Srebrenice je bilo manje od 6000 žrtava. 2/5 žrtava su srpske. Većina je stradala u borbama, posebno u povlačenju iz Srebrenice prema Tuzli.

Propaganda je sistematski radila na podizanju žrtava ne „preko 8000 bošnjaka“. Upravo tu laž su pretvorili u zakon u Crnoj Gori. Tako to izgleda kada ti kolonizator sastavlja vladu i piše „istoriju“.

Nije dovoljno „osvježilo“. Moraće ponovo. Glasači moraju da nauče da kažnjavaju političare na izborima i u šta se mogu izroditi „novi-novcati“ ljudi koji se od nikud pojave na čelu liste.

Do pomirenja u regionu će doći tek kada skinemo svi zajedno kolonizatora sa grbače, kolonizatora koji nas okreće jedne protiv drugih, koji nam je potpalio ratove, koji nam falsifikuje istoriju, koji od svih nas već 200 godina pravi volove.

Dokument o Srebrenici na 1.200 stranica ― Grajf: Nije bilo genocida, stradalo 3.714 lica /video/

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: