Take a fresh look at your lifestyle.

DJB: Vučić može da odloži izbore samo uz novo vanredno stanje i novo iživljavanje nad građanima…


Dosta je bilo – Vučić ne može da odloži izbore, dolazi nam teška jesen kada će se posledice zatvaranja zdravog naroda u kuće osetiti, dolazi velika recesija i njemu se žuri da što pre završi sa izborima. Da bi odložio izbore, morao bi da uvede novo vanredno stanje, to znači i novi policijski čas i novo zatvaranje u kuće, novo iživljavanje. Domaća privreda nam se potpuno raspada.

last misli samo kako da spase izbore, njih ne zanimaju domaći preduzetnici, od čega će oni da plaćaju dospele obaveze, od čega će davati radnicima plate. Pitanje za glasače SNS-a, kakvu Srbiju vidite za 20 godina? Dok čitate ili pratite medije poput Pinka i Informera, mislite da predsednik SNS-a štiti vaše državne interese.

A istina je da postajemo kolonija jeftine radne snage, da će nam u narednih dvadeset godina milion naše dece pobeći u inostranstvo, a da vlast negativan prirodni priraštaj planira da reši naseljavanjem migranata. Migranti su žrtve kao i mi, ali problem sa migrantskom krizom se ne rešava tako. Za konstantno iseljavanje ljudi iz Srbije, kriva je i sadašnja i bivša vlast.

Srbija nestaje pred našim očima.

DJB: Vučić može da odloži izbore samo uz novo vanredno stanje i novo iživljavanje nad građanima – Dosta je bilo

– Vučić ne može da odloži izbore, dolazi nam teška jesen kada će se posledice zatvaranja zdravog naroda u kuće osetiti, dolazi velika recesija i njemu se žuri da što p….

Izvor: Dosta je bilo