Take a fresh look at your lifestyle.

DJB: Pošto cela Srbija zna da odluke u Srbiji ne donose ni KŠ, ni Premijer već predsednik SNS-a i Srbije, pozivamo ga da zaustavi protiustavne i besmislene ausvajse…

Cela Srbija vidi da je uvođenje kovid ausvajsa za kafane posle 22 sata besmislena mera maltretiranja stanovništva koja nema nikakve veze sa zdravljem stanovništva.

Ausvajsi i zatvaranje neće dovesti do smanjenja zaraze niti će sprečiti koronu. I vakcinisani i nevakcinisani, i oni koji su preležali i oni koji nisu, prenose virus. Vlada treba da radi na jačanju kapaciteta i kvalitata zdravstva, da primenjuje najnovije tretmane jeftinim lekovima koji drastično smanjuju simptome i smrtnost, a ne da se bavi protivustavnim i besmislenim ausvajsima za kafane posle 22 sata.

Pošto cela Srbija zna da odluke u Srbiji ne donose ni Krizni štab, ni Premijer, ni ministri ni Vlada, već predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, DJB-Suverenisti pozivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zaustavi uvođenje protivustavnih i besmislenih ausvajsa za kafane posle 22 sata.

Veliki deo Srbije na žalost još uvek ne vidi kolika je opasnost po slobodu svih nas i po narodnu suverenost od ovakvih kršenja Ustava na mala vrata. Neki članovi Kriznog štaba već najavljuju da je ova besmislena mera za kafane posle 22 sata u stvari samo probni balon za uvođenje drastičnih mera ograničenja slobode ljudi. Zbog toga što još uvek ne vide veliku opasnost od ausvajsa za kafane iza 22 sata, veliki broj građana i nije spreman još uvek da izađe na ulice.
Pozivamo i vakcinisane i nevakcinisane da ustanu protiv kršenja Ustava.

Pozivamo i glasače SNS-a i apstinente da dignu glas protiv ovog vređanja inteligencije naroda od strane Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije i da pošalju poruku predsedniku SNS-a da zaustavi ovo poigravanje s ljudima.

Pozivamo i sve ugostitelje i njihove zaposlene da organizuju protest protiv kovid ausvajsa za kafane posle 22 sata i organizuju štrajk upozorenja, zatvore sve kafane i restorane na jedan dan. Ovi besmisleni ausvajsi za kafane posle 22 sata će biti dodatni udar na primanja njihovih porodica. Imaće punu podršku svih simpatizera i članova DJB-Suverenista, a verujemo i većine Srbije.

Još jednom pozivamo predsednika SNS-a da zaustavi ovo ludilo za kafane. Pozivamo ga da misli i o tome da dolaze izbori za manje od šest meseci. Ako protivustavnost i besmislenost ausvajsa za kafane posle 22 sata nisu dovoljni, nadamo se da je argument izbora dovoljan.

Pozivamo predsednika Srbije da zaustavi protiustavne i besmislene ausvajse za kafane posle 22 sata – Dosta je bilo

Izvor: Dosta je bilo

Mi smo nezavisni i nestranački info portal.

Podržite naš rad!

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: