Take a fresh look at your lifestyle.

DJB: Ministarstvo javnosti prodaje lažnu brigu za decu, a u stvari prikriva nesposobnost da organizuje normalnu nastavu…

Ministarstvo prosvete je ovog septembra roditeljima dece koja pohađaju osnovnu i srednju školu dalo mogućnost izbora između kombinovane nastave, tokom koje deca nedelju dana idu u školu, a nedelju dana uče od kuće, i isključivo onlajn nastave, bez odlaska u školu. Opcija koja je prvi izbor i za decu i za roditelje – da deca normalno pohađaju školu – nije im ni ponuđena.

Ministarstvo javnosti prodaje lažnu brigu za decu, a u stvari prikriva nesposobnost da organizuje normalnu nastavu. Posledica je potpuno obesmišljavanje obrazovanja naše dece, žrtvovanje cele generacija dece koja će ceo život osećati posledice ovih eksperimenata i maltretiranje roditelja i prosvetnih radnika.

DJB apeluje na Ministarstvo prosvete da pošutje zakon, da zadrži opiciju online nastave za imunokompromitovani decu po izboru roditelja i umesto kombinovane nastave, roditeljima zdrave dece hitno omogući normalno pohađanje nastave u školi, i istovremeno zaštiti starije i imunokompromitovane nastavnike kao najrizičniju grupu.

Deci treba omogućiti normalno školovanje bez kombinovane nastave i maski – Dosta je bilo

Ministarstvo prosvete je ovog septembra roditeljima dece koja pohađaju osnovnu i srednju školu dalo mogućnost izbora između kombinovane nastave, tokom koje deca ne….

Izvor: Dosta je bilo

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com