Take a fresh look at your lifestyle.

DJB: Duboko pogrešna odluka vlasti da Srbija glasa protiv Rusije u UN

Jučerašnje priključivanje Srbije zemljama koje su u Ujedinjenim nacijama rezolucijom izbacile Rusku Federaciju iz saveta UN za ljudska prava predstavlja duboko pogrešnu odluku aktuelnih srpskih vlasti koja bi nas mogla izuzetno mnogo koštati u naporima da odbranimo Kosovo i Metohiju.

Sukob u Ukrajini nije sukob između građana Ukrajine i Rusije, već sukob između NATO i Rusije koji se dešava preko leđa i života građana Ukrajine. Marionetski političari u Ukrajini su predali suverenitet sopstvene zemlje u ruke stranih ambasada koje koriste Ukrajinu i njene građane kao topovsko meso za obračun sa Rusijom. Srbija ne treba da staje na stranu NATO u ovom sukobu.

Nakon ovakvih poteza srpskih vlasti, postoji opasnost da Ruska Federacija odustane od svog prava veta u Savetu bezbednosti po pitanju odbrane Kosova i Metohije kada je reč o interesima Republike Srbije, što bi lako za sobom moglo povući i Kinu.

Ostaje nam i dalje nada da će Ruska Federacija ovaj potez aktuelne vlasti Republike Srbije shvatiti kao rezultat ogromnih pritisaka Evropske unije na Republiku Srbiju, kao i da to nije glas naroda Srbije.

Pod kakve god pritiske da EU stavlja Srbiju, Srbija bi morala ostati uzdržana. Ukoliko je vlast u Srbiji ovim potezom oslabila poziciju Srbije u odbrani Kosova i Metohije, to joj ni narod ni istorija neće oprostiti.

Duboko pogrešna odluka vlasti da Srbija glasa protiv Rusije u UN – DJB Suverenisti

Dosta je bilo

%d bloggers like this: