Take a fresh look at your lifestyle.

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih petrovačkih funkcionera SNS do iznemoglosti pretukli mladića…


Dosta je bilo – Radulović: Dragi glasači SNS-a,

Vi koji se niste okoristili o ovaj nakaradni partijski parazitski sistem koji ubija Srbiju,
vi koji volite svoju zemlju i koji znate šta je patriotizam,
vi čija deca nisu bahati nasilnici koji su odjednom niodkud dobili pare pa se razbacuju i sa njima i sa moći svojih očeva,
vi čiji su preci ustajali protiv svakog zla i svih kabadahija,
vi koji se bojite da će se vratiti prethodna vlast,
vi koje su ubedili da su svi isti i da se ništa više ne može promeniti,

vreme je da ustanete. Nisu svi isti i sve je moguće promeniti. Ovo je vaša Srbija, a ne privatna država sinova političara na vlasti. Vaša Srbija.

Isti ovi koji su prebili ovo dete vas teraju da pravite spiskove ljudi koji će izaći na izbore na koje će vas sutra u džipovima izvoditi. Niste ovce. Ne dajte da vas tretiraju kao stoku. Ponosni ste ljudi.

Bojkot izbora nije glas za bivšu vlast, Đilase i Tadiće. Bojkot izbora je vaš glas da vam se vrati dostojanstvo i glas protiv nasilja i bahatosti. SNS će svakako pobediti na tim izborima jer na njih izlazi sam, tako da nema opasnosti da će vam se vratiti bivša vlast. Pokažite SNS-u šta mislite o njihovoj vlasti na lokalu. Ne dajte da vas šikaniraju.

Sve što treba da uradite za ove izbore je da ostanete kod kuće ili da odete taj dan negde na izlet ili nekome u posetu. Pošaljite poruku bahatim lokalnim vlastima: Dosta je bilo.

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih petrovačkih funkcionera SNS do iznemoglosti pretukli mladića (FOTO)

Danijela Đorđevića (25) iz Petrovca na Mlavi, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, napali su i naneli mu teše telesne povrede, pijani sinovi bahatih…

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!