Take a fresh look at your lifestyle.

BRNABIĆ: Zakon o gej zajednicama je duboko ukorenjen u tradiciji srpskog naroda…

Kakva je to srpska tradicija koja podržava gej zajednice?

Predloženi zakoni o zabrani diskriminacije i o rodnoj ravnopravnosti u skladu su sa Ustavom i otvorenošću Srbije kao društva, duboko su u duhu tradicije našeg naroda, koji je uvek bio otvoren i tolerantan, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanje poslanika da li predloženi zakoni o zabrani diskriminacije i o rodnoj ravnopravnosti, uvode „priču o transrodnoj ideologiji“, rekla da su ti zakonski predlozi prošli instance Vlade i tek treba da se nađu u Skupštini.

Ovo je samo pojačavanje postojeće LGBT zakonske regulative, rekla je Brnabić.

Ona je dodala da su ti zakoni potrebni i zbog opozicije, koja govori da sve žene zaposlene u javnim službama u Jagodini „služe za zabavu“ i na taj način dolaze do posla, kao i zbog njenog lidera Dragana Đilasa „koji tuče svoju ženu i njenu majku“.

Brnabić nije pomenula da njen bliski saradnik Siniša Mali tokođe kao Đilas bio optun da je tukao ženu.

Ovo je još jednom pokazalo da obe strane ne interesuje nasilje nego kako da prilepe etiketu protivniku, a ni opozicija ni vlast do sada nisu osudili migrantske napada na žene u Srbiji.

„Zakon je duboko u duhu tradicije našeg naroda, koji je uvek bio otvoren i tolerantan“.

Pogledajte i kako je agencija Fonet prenela navedenu vest:

Brnabićka nije obrazložila na koji je to način srpska tradicija povezana na LGBT brakovima, ali ovo ne bi bio prvi put da se formira narativ lažne istorije kako bi se sprovele političke odluke u Srbiji.

Tako se proteklih godina u medijima plasirala informacija da su ilegalni migranti koji u Srbiju dolaze iz Alžira, Tunisa, Maroka izbeglice kao i Srbi koji su bežali od hrvatskog genocida tokom oluje.

Izvor: Newsflash

(FOTO) BRNABIĆ: Zakon o gej zajednicama je duboko ukorenjen u tradiciji srpskog naroda! preuzeto sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com