Take a fresh look at your lifestyle.

BRNABIĆ: Nebojša Stefanović je nosio nadimak Slina, a sada ga mediji dižu u nebo…

Brnaba ponovo prosipa svoju pamet…

Premijerka Ana Brnabić prokomentarisala je gostujići na TV Pink rekla Stafanović bio šire poznat pod nazivom Slina.

Osvrćući se na podršku koju potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović poslednjih dana ima u medijima, premijerka je rekla da je krajnje licemerno što Stefanovića uzdižu u nebesa kada je do skoro nosio nadimak Slina.

– Na medijima, Nebojša Stefanović je novi heroj. Neko koga su oni uzeli u svoju zaštitu, što je neverovatno.

Neko kome su dali nadimak Slina, a danas kažu “Stefanovića mnogi potcenjuju, on ništa nije zgrešio, ni on ni Dijana Hrkalović”. I to rade samo zato što imaju taj utisak da je Nebojša Stefanović nešto zgrešio protiv Aleksandra Vučića – navela je premijerka.

O vakcinaciji

Kada je reč o vakcinaciji, kao što je Republika već pisala, premijerka je ocenila da je to pitanje nacionalne bezbednosti.

Povodom hapšenja pojedinih ativaksera koji se su oglašavali na društvenim mrežama, Brnabić je na TV Pink rekla da su lažne vesti o vakcinaciji nešto što građane može koštati života. Ona nije precizirala ko odlučuje šta je lažna vest.

– Ako je i jedna osoba koja je razmišljala da se vakciniše i čula laži pa od toga odustala i umrla, to je krivično delo. Moramo ozbiljno da se se bavimo ovom temom, ovo je pitanje nacionalne državne bezbednosti – rekla je Brnabić, sa druge strane premijerka je lično govorila da je vakcina Astra Zeneka proverena, a kasnije se ispostavilo da izaziva krve ugruške, no niko od nadležnih je nije procesuirao zbog širenja lažnih vesti koje su nekoga koštale zdravlja.

Izvor: Alo/Newsflash

BRNABIĆ: Nebojša Stefanović je nosio nadimak Slina, a sada ga mediji dižu u nebo! ZGREŠIO JE PROTIV VUČIĆA… sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com