Take a fresh look at your lifestyle.

Boško Obradović za TANJUG: Dačić po zadatku odlaže dijalog…

Cilj vlasti je da se potroši vreme do vanrednih izbora na svim nivoima, a da se ništa ne promeni po pitanju poboljšanja izbornih uslova!

Boško Obradović za TANJUG: Dačić po zadatku odlaže dijalog | Dveri
Predsednik Dveri Boško Obradović smatra da Ivica Dačić, „očito po zadatku“, izbegava i stalno odlaže početak dijaloga između vlasti i opozicije, jer je, kaže, najpre rekao da će dijalog početi posle Božića, a sada ga odlaže za „april ili ko zna kad“.

„Cilj vlasti je da se potroši vreme do vanrednih izbora na svim nivoima, a da se ništa ne promeni po pitanju poboljšanja izbornih uslova“, ističe Obradović za Tanjug.

On takođe napominje da za početak dijaloga nisu potrebni strani posrednici i podseća da je on Dačiću uputio zahtev za prijem i konsultacije po tom pitanju.

Obradović dodaje i da je za Srpski pokret Dveri prihvatljiv dijalog i uživo i onlajn, jer, kako kaže, ne vide drugo rešenje za miran izlazak iz „političke krize“.

“Dveri imaju samo jedan zahtev za dijalog, a to su garancije da će ono što bude dogovoreno biti i primenjeno, a jedine garancije su da predstavnici opozicije učestvuju u sprovođenju i daljem nadgledanju dogovorenog, odnosno čitavog izbornog procesa.“, rekao je Boško Obradović u izjavi za Tanjug.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Izvor: Srpski pokret DVERI

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com