Take a fresh look at your lifestyle.

Bahati „đes ba“ SNS direktor: Zašto da čeka pregled ako poznaje mene!?

SNS kadar dr Aleksandar Stojanović, gostujući u emisiji „Posle ručka“, ljut na voditeljku što postavlja pitanja i uključuje goste koji nisu po njegovom ukusu, izjavio je da je završio sa „Hepi“ televizijom. To bi bila stvar koja ne dotiče šire narodne mase da se na tu konstataciju nije nadovezala i njegova bahata izjava da su predstavnici „Hepija“ i njihovi članovi porodica izgubili mogućnost da se leče preko veze u Domu zdravlja Palilula!

Voditeljka Jovana Grgurević, nakon ljutitog monologa „đes ba“ dr Stojanovića, konstatovala je da se njena sestra leči u Domu zdravlja Palilula i pitala zašto on nije ranije upoznao ljude s činjenicom da se u Domu zdravlja u kome je on direktor može lečiti preko veze, uzimajući u obzir da pacijenti masovno čekaju na preglede i testiranje.

Aleksandar Stojanović je bez imalo zadrške, s povišenim tonom, rekao da kod njega „sve može i sve ne može“, a za Jovaninu sestru je konstatovao da je „mogla da se leči preko veze, ali da to sad više ne može“. Bez blama, bahato i primitivno, Stojanović je priznao nešto zbog čega bi momentalno morao da bude otpušten.

Pitamo se kako se osećaju ljudi koji satima, u lošem zdravstvenom stanju, u sred zime, čekaju ispred doma zdravlja da dođu na red za testiranje sada kada znaju da su diskriminisani zato što ne poznaju „đes ba“ direktora doma zdravlja ili oni koji čekaju danima/nedeljama na pregled kod specijaliste.

Podsećamo, u poslednje vreme je pojačano prisustvo dr Aleksandra Stojanovića u režimskim medijima. U više navrata je izražavao diskriminatorske stavove prema medicinskom osoblju koje ne želi da se vakciniše.

Sada bahato priznaje da su oni koji njega poznaju privilegovani i da kao pacijenti imaju poseban tretman, bez čekanja. U Domu zdravlju Palilula je javna tajna da se radno mesto dobija ili uz pomoć SNS ili uz pomoć finansijskog učešća od nekoliko hiljada evra.

Takođe, podsećamo da su se u trenutku najvećeg interesovanja javnosti za Dijanu Hrkalović iz svima poznatih razloga za krivične prijave, pojavile fotografije na kojima se Aleksandar Stojanović nalazi s dotičnom.

Bahati „đes ba“ SNS direktor: Zašto da čeka pregled ako poznaje mene!?

Izvor: Srbin info

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: